7 C
Sarajevo
25.04.2024

Supruga princa Charlesa, Camilla otkrila mračnu tajnu koju princ William skriva već godinama! ‘On je sve samo ne dobar’

Da oboje sinova pokojne Lady Di izgleda nježno neosporivo je, iako doduše William kao stariji brat izgleda nešto tvrđe od blagog Harryja. No, javnost u zadnje vrijeme više favorizira Williama, pogotovo od kad se Harry pokazao kao odmetnik koji je zbog žene sumnjive prošlosti ostavio sve, svoju obitelj, zemlju, karijeru i prijatelje.

Ipak da i William ima svoje mane, svjedoči glavna tračerica i manipulatorica u britanskoj kraljevskoj obitelji – supruga princa Charlesa, Camilla Parker Bowles. Tako entertaintimes.com. piše da Camilla već neko vrijeme upućuje na to da  princ William ima jednu veliku tajnu koju skriva od javnosti, a to je njegov temperament. Naime, William još od ranih 20-ih ima napadaje bijesa, čemu Camilla svjedoči od 2005. kada se udala za Charlesa. Već je tad naglašavala da William nije sladak i šarmantan, već je dapače strašno temperamentan, što prema njoj svakako nije karakteristika koja priliči budućem kralju Engleske, iako kada pogledamo u povijest i sjetimo se primjerice Henrika VIII. i njegovih šest žena, od koje je dvije dao hladnokrvno ubiti, Williamov temperament prema onom Henrika VIII. je ništa.

- OGLAS -

O tome da sama Camilla kao glavna splektarošica u obitelji ima ‘putra na glavni’, ne moramo ni govoriti, no činjenica je da se William nakon sve što je proživio u životu, bori s trenucima u kojima poptuno izgubi kontrolu. To se primjerice zna događati kada raspravlja s ocem, princom Charlesom, a tijekom ovih rasprava često digne glas, ali se i brzo smiri te odustane od prepirke. K tome je i vrlo izražen perfekcionist te od ljudi s kojima radi ili koji rade za njega, od posluge do onih na višim funkcijama, traži da slušaju sve njegove naredbe i ispunjavaju ih dajući 100% sebe. Na isti način se odnosi i prema čanovima vlastite obitelji, pa Camillu strašno smeta što se William prikazuje kao dobra osoba, uzoran otac i suprug te najveća nada britanske kraljevske obitelji, a ima ovakve nedostatke u karakteru.

No, William smatra da je vrlo bitno zadržati vrlo visoke standarde ponašanja unutar kraljevske obitelji pa navodno ne vidi ništa loše u svom ponašanju, a neki čak tvrde da je William bio toliko strog i hladan prema Meghan da je bivša glumica upravo zbog njega pobjegla s dvora.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA