Sport
Musa: "Prije svake utakmice zamišljam kako dajem koševe! Vizualiziram pobjedu i pobijedim!"
Džanan Musa ekskluzivno: Džeko što više djece ima, bolje igra! Ženim se! 13 je moj sretan broj!
Ono što je Mirza Delibašić bio u Španiji je da se naježiš! Rekli su mi: “Imali smo mi ovdje jednog iz BiH; on je bio neviđena legenda. Ako budeš pola kao on, bit ćeš odličan.” Senad: "Hoćeš li se ženiti?" Musa: "Trebalo bi! Razmišljam o tome (...)."
"(...) a kad bude – saznat ćete prvi. Džeko što više djece ima – bolje igra! On je primjer koji trebamo slijediti!"

Musa: "13 mi je sretan broj! U Realu nije bio slobodan broj 13, ali čim bude, preći ću na njega! Mnogi su sumnjali u mene i moje kvalitete nakon nekoliko neuspješnih sezona! Htio sam svima pokazati da sam zasluženo tu gdje jesam! Kroz karijeru sam naučio da nikada ne treba letjeti previsoko nakon pobjede i pasti prenisko nakon poraza! Porodica mi je najbitnija i ona me drži da budem konstantan! Utakmica se dobija prije utakmice, na treningu! Svaku utakmicu koju igram zamišljam prije! Zamišljam kako dajem koševe! Vizualiziram stvari za koje se nadam da će se desiti! Sve je u pripremi utakmice, ali i života! Moraš pobijediti sam sebe da bi pobijedio nekog drugog! Kada uđem na teren ne mislim da je iko bolji od mene – to me drži! Reprezentaciji BiH je potrebna organizacija i podrška! Trebamo pokazati zube svima, jer zašto ne bismo mogli! Trebamo biti ponosni na sebe i BiH! U Realu me paze! Čast je biti u ovom klubu! Nadam se da ostajem tu što više godina! Ako se desi neka ponuda – otvoren sam za priču, ali u dogovoru s klubom!"

Senad: "Hoćeš li se ženiti?"

Musa: "Trebalo bi! Razmišljam o tome,  a kad bude – saznat ćete prvi. Džeko što više djece ima – bolje igra! On je primjer koji trebamo slijediti!"

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.