20.5 C
Sarajevo
29.03.2024

Otvorite gvozdena vrata: Šta žene žele da čuju?

Šta žene žele? Mnogo toga, pokazala su brojna istraživanja. Međutim, prije nego što uspijete da ostvarite sve ono što vam je potrebno kako biste je osvojili i neprestano oduševljavali, počnite da koristite prave riječi…

„Izgledaš predivno“

Ako bi neko sastavljao listu triju stvari bez kojih žene ne mogu, to bi vjerovatno bile: dobra hrana, liijepa odjeća i sočni komplimenti. Zato nemojte biti stidljivi, obratite pažnju na to šta joj je važno – poslovni uspjesi, lijep izgled, dobra forma, intelektualna dostignuća…  i pohvalite taj aspekt njenog života ili ličnosti.

- OGLAS -
 

„Ti si prva žena u mom životu“

Ok, malo je muškaraca koji bi ovo mogli da kažu iskreno. Vjerovatnoća da je baš ona prva koju volite ili s kojom ste imali odnose su veoma niske, ali možete primijetiti da neke druge stvari prvi put radite s djevojkom. „Ti si prva koju sam poželio da odvedem na utakmicu svog omiljenog kluba“, „Ti si prva zbog koje nemam potrebu da izlazim tako često“ i slične sitnice mogu biti sasvim dovoljne da joj podignete samopouzdanje i pokažete koliko vam znači.

„Šta misliš o…?“

Pitajte je za mišljenje, bez obzira na to da li kupujete novi automobil ili birate koju ćete košulju obući. Ne samo da vam je stalo do njenog mišljenja jer je vaša partnerka, već joj ukazujete poštovanje i pokazujete da cijenite njen ukus.

„Ti si moj prijatelj“

Obratite pažnju ukoliko izgovarate nešto slično ovome jer na početku veze to može djelovati kao da se vraćate u ‘friend’ zonu. Međutim, ako ste duže zajedno, ovo je svojevrstan kompliment, pokazatelj da je ne vidite samo kao nekoga ko vas privlači već kao osobu s kojom biste mogli da provedete cio život i kojoj vjerujete kao prijateljima koje poznajete oduvek.

„Uvijek znaš šta mislim“

Ukoliko ste primijetili da vam ona pokloni baš onakvu košulju kakvu ste željeli i sami da kupite, ako ona, kad se nađete, spontano krene ka kafiću u koji ste i vi željeli da idete, i ako svakodnevno imate slične simpatične situacije, obavezno to podijelite s njom. Ona će biti ponosna što ste ostvarili tako snažnu vezu, baš kao što ste i vi srećni zbog toga.

„Sjajna si u krevetu“

Ako ste primijetili da je pomalo nesigurna kada su u pitanju ove „vještine“, obavezno joj recite koliko uživate u gužvanju posteljine s njom.

„Bićeš divna majka“

Većina žena se nada majčinstvu, ali isto tako žele da budu sigurne da su spremne za taj potez – ili, ako nijesu spremne, da će biti u stanju da se nose sa svim izazovima. Ohrabrite je i recite joj da će biti divna majka. Uz to, pokazaćete posvećenost i želju da ona ovu ulogu preuzme s vama pored sebe. U velikom broju slučajeva su upravo muškarci ti koji prvi počinju razgovor o potomstvu. Zašto baš vi ne biste bili jedan od njih?

„Želiš li da provedeš život sa mnom?“

Nema potrebe da kažete da i vi želite isto – ovo je sasvim dovoljno da vas posmatra na potpuno drugačiji način i shvati ozbiljno.

„Srećan sam što te imam“

Primijetili ste da je vaš život ljepši otkad ste s njom? Sve avanture su zabavnije kad se prožive s njom, a nešto što vam se dogodi tokom dana postaje zaista važno tek kada to podijelite s njom? Ona je vašem životu dala još jednu – i to fenomenalnu – dimenziju? Zbog čega joj to ne biste rekli?

„Volim te!“

Iako nije lako izgovoriti ovu rečenicu, mnoge djevojke ove tri riječi smatraju najvažnijim na svijetu. I one jesu važne: pokazuju da ste izgradili povjerenje, poštovanje, nježnost i ljubav. Zato se ne libite da ih izgovorite kad god osjetite potrebu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA