Sport
James: Vrijednost ove titule je nevjerovatna, želim svoje prokleto poštovanje LeBron James proglašen je za MVP-a finala NBA lige, nakon što su LA Lakersi sinoć u šestoj utakmici finala pobijedili Miami sa 106:96 i osvojili su naslov prvaka.
# SCS

LeBron James proglašen je za MVP-a finala NBA lige, nakon što su LA Lakersi sinoć u šestoj utakmici finala pobijedili Miami sa 106:96 i osvojili su naslov prvaka.

To je četvrti put da je 35-godišnji James ponio titulu MVP-a završnice nakon 2012. i 2013. kada je osvojio naslov s Miami Heatom te 2016. s Cleveland Cavaliersima.

“Kada sam došao ovdje rekao sam da ću staviti ovu organizaciju tamo gdje zaslužuje da bude. Vrijednost ove titule je nevjerovatna. Mnogo znači. Želimo poštovanje. Pelinka (generalni menadžer) želi poštovanje. Ja želim svoje prokleto poštovanje”, rekao je James, dodavši:

“Navijači Lakersa, prošle godine kada nismo došli do play-offa, rekao sam vam da to neće trajati veoma dugo. Ne mogu da dočekam da vam se vratim. Biti ovdje u balonu bez vaše snage i odanosti ne bi bilo moguće. Mnogo ste nam nedostajali”, poručio je LeBron navijačima u obraćanju putem društvenih mreža.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.