12.7 C
Sarajevo
28.03.2024

Borenović: Kraj Dodikove karijere! Priznao da nas prisluškuje! Radončić ga brani, šalio se?!

Dodik ne preza ni od čega,želi da pokaže moć i silu! Ako nije istina,zašto ga Lukač odmah nije demantovao,tek kada su sutradan shvatili da se radi o nečemu ozbiljnom,u strahu su požurili da demantuju! Dodik je u naletu histerije rekao istinu!

Prisluškuju i vas novinare,posebno vas koji se bavite istraživačkim radom,koji ste hrabri! U ovoj prokletoj bari i talogu,sve je moguće,sve što je izopačeno u normalnom svijetu ovdje postaje pravilo!

Imenuju državnog ministra koji je ponavljao razrede! Nakon ovoga je jasno da je ova zemlja pod kontrolom političkih moćnika,ta opasnost se mora zaustaviti! Javno je Dodik rekao da blokira izborni proces,u CIK-u ne sjede ljudi koji su pod njegovom kontrolom,on ne da pare za izbore!

- OGLAS -

Vladarima odgovara odgađanje izbora,plaše se,posebno u velikim sredinama gdje ne mogu kontrolisati izborni proces…boje se onoga što ih čeka 2022,na Opštim izborima! Vidite koliko je afera u toku vanrednog stanja:Respiratori,garaža od 30 miliona,poljska bolnica koja je ustvari šator,nisu to jedine afere,poslije pandemije će se otkriti!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA