6.6 C
Sarajevo
18.04.2024

Zagreb se priprema za utakmicu Dinama i Benfice. Sve spremno za spektakl (FOTO)

Iako je zagrebački stadion “Maksimir” rasprodan za večerašnju utakmicu Dinamo – Benfica, po gradu je moguće susresti tek rijetke navijače i kombije pune intervetne policije koja nastoji prevenirati bilo kakve sukobe, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema izvješću iz Dinama, rasprodano je oko 30.000 karata za večerašnju utakmicu osmine finala Europske lige, što znači da će stadion “Maksimir” večeras biti pun.

Portugalska Benfica do sada je četiri puta igrala protiv zagrebačkog Dinama i statistika do sada ide u korist gostiju, no domaći navijači očekuju pobjedu “modrih” pod vodstvom trenera Nenada Bjelice.

- OGLAS -

Zbog radnog dana, domaći navijači su rijetki na ulicama centra, a dio njih okuplja se oko stadiona koji će biti otvoren za ulazak navijača od 16.30 sati.

Na utakmicu koja počinje pet minuta prije 19 sati stigli su navijači Dinama iz svih dijelova Hrvatske, kao i iz susjedne BiH, odakle je u Zagreb doputovala grupa od četedesetak navijača iz Kupresa.

Iako su najavljivali kako će pružiti podršku navijačima prijateljskog kluba Benfica, članovima Torcide nije bilo dopušteno kupiti karte za južnu tribinu stadiona kako bi se izbjegli mogući neredi i sukobi domaćih navijača.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA