Sport
Prvi, a da nije s Partizanom: Duško Vujošević se vratio osvajanju trofeja Najtrofejniji trener u historiji Partizana Duško Vujošević osvojio je rumunski kup sa ekipom Cluja, pošto je njegov tim u finalu bio bolji od Oradee sa 68:61.
#

Najtrofejniji trener u historiji Partizana Duško Vujošević osvojio je rumunski kup sa ekipom Cluja, pošto je njegov tim u finalu bio bolji od Oradee sa 68:61.

Tako se bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine vratio osvajanju trofeja, a zanimljivo, ovo mu je prvi koji nije osvojio s beogradskim klubom.

Cluj je do slavlja stigao sjajnom igrom u trećoj dionici, koju je dobio sa 25:12, a najveće zasluge za to idu Hrvatu Darku Planiniću koji je upisao 17 poena i šest skokova.

Vujoševiću je to ukupno 23. trofej u bogatoj karijeri, a prethodna 22 pehara osvajao je kao trener crno-bijelih iz Beograda. Od toga 11 šampionskih titula, pet kupova i ABA liga i jedan Međunarodni Kup Koraća.

Podsjetimo, crnogorski strateg je Cluj preuzeo prošle godine, nedugo poslije završetka epizode na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.