23.8 C
Sarajevo
16.04.2024

Mladići hodali po krovu škole u Poreču pa upali u ventilacijski otvor

Četvorica mladića protupožarnim stepenicama popeli su se na krov škole te su tada dvojica upala u ventilacijski otvor. Izvukli su ih vatrogasci i hitno su prebačeni u pulsku bolnicu, gdje su im utvrđene teške povrede.

Iz Policijske uprave istarske javili su da je policija u petak oko 22 sata primila dojavu da su dvojica mladića pala s krova osnovne škole u Rovinjskoj ulici u Poreču.

“Obavljenim uvidom utvrđeno je da su se četvorica mladića oko 21:45 sati popeli na krov škole putem protupožarnih stepenica te su hodali po krovu, pri čemu su maloljetnik i 18-godišnjak upali u ventilacijski otvor dubine od oko 12 metara. Na mjestu događaja intervenisali su porečki vatrogasci koji su pružili pomoć i izvukli unesrećene. Ozlijeđenom maloljetniku i 18-godišnjaku pružena je pomoć u OB Pula, gdje su zbog teških povreda zadržani na liječenju”, izvijestili su iz PU istarske.

- OGLAS -

Prema pisanju lokalnih medija, zadobili su višestruke prijelome ali nisu u životnoj opasnosti. Policija je utvrdila da nitko od mladića nije bio pod utjecajem alkohola.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA