Sport
Direktan prijenos utakmice BiH – Izrael samo na FACE TV u 20.30 sati!
Spektakl na FACE TV: Košarkaški "Zmajevi" u borbi za finale igraju s Izraelom
Nakon "razbijanja" Mađarske, Košarkaška reprezentacija BiH u polufinalu igra s Izraelom.
Budite uz FACE TV u petak u 20.00 sati, kada počinje specijalna emisija, a nakon toga u 20:30 počinje prijenos košarkaške utakmice između Bosne i Hercegovine i Izraela!
#

Nakon spektakla u košarkaškom duelu protiv Mađarske, koji ste ekskluzivno mogli pratiti na FACE TV, a gdje su košarkaški "Zmajevi" prešli brojku od sto poena, slijedi polufinalna utakmica protiv Izraela, koji je osvojio prvo mjesto u svojoj grupi.

Reprezentacija BiH je odlično krenula, te su ostvarili pobjedu protiv Portugala, ali odmah nakon toga je uslijedio hladan tuš, jer smo izgubili od Poljske. Međutim, uspjeli smo da se konsulidujemo i timskom smo igrom doslovno uništili reprezentaciju Mađarske.

Naši momci u petak, 18. 8. 2023. godine, nastavljaju put prema Olimpijskim igrama. Naredna prepreka je reprezentacija Izraela, koja je – baš kao i mi – doživjela jedan poraz u grupnoj fazi. Oni su poraženi od Estonije, ali su u narednim dvjema utakmicama opravdali ulogu favorita, te su zauzeli prvo mjesto u grupi.

S Izraelom smo dosad igrali četiri utakmice, te smo ostvarili tri pobjede. Posebno interesantna utakmica bila je na Eurobasketu 2015. godine, kada smo nakon produžetaka došli do velike pobjede.

Budite uz FACE TV u 20.00 sati i gledajte specijalnu emisiju, a nakon toga i direktan prijenos košarkaškog duela između Bosne i Hercegovine i Izraela!

FACE TV donosi sreću "Zmajevima", te se nadamo pobjedi i velikom finalu i ovog puta. Naša televizija je otkupila prava i za finalnu utakmicu, te ukoliko pobijedimo Izrael – imat ćete priliku ekskluzivno, samo na FACE TV, gledati i veliko finale!

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.