Sport
Trijumf protiv lidera i aktuelnog prvaka: Igokea predvođena Ilićem savladala Široki Igokea je upisala novu pobjedu, 13. u sezoni u domaćem prvenstvu, protiv lidera na tabeli i aktuelnog prvaka BiH Širokog Brijega rezultatom 86:70, te su tako izabranici Dragana Bajića oprvdali su epitet favorita.
#

Igokea je upisala novu pobjedu, 13. u sezoni u domaćem prvenstvu, protiv lidera na tabeli i aktuelnog prvaka BiH Širokog Brijega rezultatom 86:70, te su tako izabranici Dragana Bajića oprvdali su epitet favorita.

Širokobriježani su se koliko-toliko držali do odlaska na odmor (40:31), a onda je u trećem periodu Igokea definitivno prelomila kada su otišli na “plus 20” i to su iskoristili te rutinski priveli meč kraju.

Novopečeni reprezentativac Srbije Dalibor Ilić vodio je Igokeu do pobjede sa dabl-dabl učinkom od 18 poena i 15 skokova. Rashad Vaughn je imao dva koša više od Ilića, a još su dvocifreni bili Keenan Evans (14), Sava Lešić (12) i Marko Tomas (11).

U poraženom timu najzapaženiju partiju pružili su Goran Filipović sa 15 poena, dok je Dario Drežnjak upisao 13, a Filip Kraljević poen manje.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.