Sport
Bokserski spektakl u Sarajevu, noć boksa za Davora i Adisa Program počinje u 20. sati i sigurno će privući veliki broj ljubitelja „plemenite“ vještine koji će uživati u borbama, ali i kupovinom ulaznica, pridonijeti da ova manifestacija bude na najvišem nivou organizovana
#

U znak sjećanja na tragično ubijene policajce Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koji su na okrutan način ubijeni 26. oktobra prošle godine, na dužnosti u sarajevskom naselju Alipašino Polje, u subotu se u sarajevskoj „Skenderiji“ organizuje bokserski spektakl – Noć boksa za Davora i  Adisa.

Radmilović: Osam mečeva za pamćenje

O tome nam je više rekao član organizacionog odbora ove manifestacije Samir Radmilović, koji o tome kaže:

“Biće ovo istinski bokserski spektakl na kome će prisutni ljubitelji boksa vidjeti osam borbi, a nastupiće bokseri iz Njemačke, Turske i Bosne i Hercegovine. Sigurno da će to biti osam mečeva za pamćenje a mnoge borbe dići će gledaoce na noge, a bokseri će biti nagrađeni salvama aplauza na otvorenoj sceni za prikazano umijeće.

"Ono što želim da posebno istaknem je da će sav prihod od prodanih ulaznica biti predat porodicama tragično nastradalih policajaca, a štampano je 700 karata. Želim da se zahvalim gradu Sarajevu na čelu sa gradonačelnikom Abdulahom Skakom, Ministarstvu sporta i kulture kantona Sarajevo na čelu sa Mirvadom Kurićem, te Opštini Novi Grad na čelu sa načelnikom Semirom Efendićem, bez čije podrške teško bi mogli napraviti ovu manifestaciju.

Prodaja ulaznica počela je 5.marta i mogu se kupiti na platou „Skenderije“ i koristim priliku da pozovem ljubitelja boksa iz cijele BiH da dođu,uživaju u boksu i na svoj način, kupovinom ulaznice, pomognu porodicama naših tragično nastradalih policajaca,iza kojih je ostalo troje djece i supruge.”

 

Ostali clanci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.