Sport
Burić: "Zajedno ćemo pokušati našoj djeci obezbijediti uslove da se mogu posvetiti sportu" Najbolji rukometaš Bosne i Hercegovine, golman Benjamin Burić oglasio se na Facebooku sa saopštenjem koje prenosimo u cijelosti.
#

Najbolji rukometaš Bosne i Hercegovine, golman Benjamin Burić oglasio se na Facebooku sa saopštenjem koje prenosimo u cijelosti.

Poštovani prijatelji,
Od danas se nalazim i na Facebooku, preko kojeg ću komunicirati sa navijačima naše reprezentacije, ali i svim ljudima koji vole rukomet i sport u cjelini.
Pomozite da zajedno pokušamo napraviti velike stvari. Znate u kakvim problemima se generalno nalazi naš sport i sa kakvim problemima se mi sportisti suočavamo.
Međutim, za razliku od mnogih, mi imamo vjetar u leđa od naših navijača, od ljudi, koji nas podržavaju na svakom koraku i bez vas, bez vaših dlanova, grla i emocija, možda bi i mnogi odustali.
Zajedno možemo mnogo toga uraditi i zajedno ćemo pokušati našoj djeci obezbijediti uslove da se mogu posvetiti samo sportu, treningu, odnosno omogućit ćemo im da uživaju u ljubavi prema onome što najviše vole raditi...
Vaš Benjamin Burić!


FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.