Sport
Cro Cop: Korona virus ne napada samo stare, znam za sportiste koji su na intenzivnoj Proslavljeni hrvatski borac Mirko Filipović Cro Cop poslao je poruku fanovima u borbi protiv korona virusa.
# SCS

Proslavljeni hrvatski borac Mirko Filipović Cro Cop poslao je poruku fanovima u borbi protiv korona virusa.

Filipović je opisao situacije iz Milana i poručio da korona virus ne napada samo starije, kako to pojedini pokušavaju predstaviti.

“Dragi prijatelji, veliki pozdrav svima. Evo i ja se želim priključiti akciji koja je u tijeku, želim apelirati na sve da poštujemo upute koje je izdao Stožer civilne zaštite. Koronavirus nije opasan samo za stariju populaciju, opasan je i za mlađe”, rekao je Mirko pa nastavio:

“Upravo me zvao jedan moj dobar prijatelj iz Milana koji već 15 godina živi tamo. On se bavi borilačkim sportom i mnogi njegovi prijatelji, koji već godinama treniraju, su na intenzivnoj njezi. Dakle, nije riječ o virusu koji je opasan samo za starije osobe. Opasan je za sve. Nikad ne znamo kako će koji organizam reagirati. Poštujte pravila i ne napuštajte kuću. Evo ja sam već danima u kući i izlazim samo po hranu, danas i sutra ne planiram napustiti kuću osim ako ne dođe do nekih izvanrednih okolnosti”, zaključio je Mirko.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.