-0.1 C
Sarajevo
20.04.2024

Sarri: Napravio sam glupost

Juventus se plasirao u finale talijanskog kupa nakon što je sinoć u Torinu odigrao 0:0 s Milanom. Prva utakmica završila je 1:1 pa je Juve prošao zbog više golova u gostima.

Cristiano Ronaldo je u 16. minuti promašio penal, a minutu kasnije Ante Rebić je dobio crveni karton zbog strašnog faula na Danilu. Milan s deset igrača nije mogao ozbiljnije ugroziti Juventus.

“Ugodno sam iznenađen kako smo igrali, osobito u prvih pola sata. Čudno je bilo bez gledatelja, ali mislim da smo dobro kombinirali, nije to bilo loše. Nakon crvenog kartona smo se nesvjesno opustili, ali dobra stvar je da nismo Milanu uopće dopustili da igra. Trebat će nam još vremena da se uhodamo. Kad bih ovo uspoređivao s predsezonom, rekao bih da smo na nivou kao početkom srpnja u ljetnim pripremama”, rekao je Juventusov trener Maurizio Sarri.

- OGLAS -

U nastavku sezone momčadima je dopušteno pet zamjena, a Sarri je napravio tri u 62. minuti.

“Napravio sam glupost. Malo sam se pogubio s tih pet zamjena. Nisam ih dobro raspodijelio pa sam napravio tri odjednom, što je moglo biti kobno jer sam tako malo narušio ritam momčadi. Moram to malo bolje planirati”, rekao je Sarri.

(Index.hr)

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA