Sport
Ekskluzivno na FACE TV: Snimak "No Limit" Bugojno u nedjelju od 21:00 sat! Ekskluzivno ćete moći pogledati snimak "No Limit" Bugojno na FACE TV-u 21. 11. 2021. godine, sa početkom u 21:00 sat
#

Nakon uspješno održanog eventa u Sarajevu 1. oktobra, predsjednik "No Limit Fighting Networka" Dževad Poturak organizovao je još jedan event – ovoga puta u prepunoj dvorani KSC "Bugojno". 

To je ujedno bio i trinaesti po redu event u organizaciji "No Limit Fighting Networka", uz saradnju sa Džemalom Morinom – čovjekom koji je postao dio "No Limit" ekipe te upriličio sve da event prođe u najboljem redu.

Kada je posjeta u pitanju, Bugojno kao domaćin nije razočaralo te je u dvorani bilo oko devet stotina fanova borilačkih sportova.

"'No Limit Fighting Network', kao organizacija, iz eventa u event postaje sve ozbiljnija priča, što pokazuje i veliki broj fanova na tribinama svih uzrasta, ali i partnera te sponzora koji su ovo što mi radimo prepoznali kao nešto što je svakako budućnost. Odlične, izjednačene borbe, spektakularni nokauti samo su mali dio onoga što 'No Limit Fighting Network' donosi. Već u decembru organizujemo dva nova eventa. Sredinom idućeg mjeseca radimo seminar sa jednom velikom svjetskom zvijezdom iz svijeta kikboksinga, dok smo već 24. 12. 2021. u Konjicu, gdje ćemo ponovo imati desetak sjajnih borbi uz borce iz cijelog regiona", kazao nam je PR "No Limit Fighting Network" Nino Hromadžić.

Ekskluzivno ćete moći pogledati snimak "No Limit" Bugojno na FACE TV-u 21. 11. 2021. godine, sa početkom u 21:00 sat. 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.