15 C
Sarajevo
26.04.2024

Novih 27 slučajeva korone u Premierligi

Premier liga je objavila da je ukupno 36 osoba pozitivno na COVID-19 u dva kruga testiranja koja su provedena prošli tjedan.

Otkako je počela nova sezona engleskog prvenstva, 207 osoba je u engleskoj prvoj ligi bilo pozitivno na koronavirus u 21 krugu testiranja.

Premier League, koja sada provodi testiranja dva puta tjedno, nije navela imena osoba koje su pozitivne, ali je dodala da su svi u samoizolaciji sljedećih deset dana.

- OGLAS -

“Između ponedjeljka, 4. januara, i četvrtka, 7. januara, 1538 igrača i članova osoblja klubova bilo je testirano na COVID-19. Od svih njih 27 je novih pozitivnih slučajeva”, navodi se u priopćenju Premier Leaguea.

“Između petka, 8. januara, i nedjelje, 10. januara, 1055 osoba je testirano na COVID-19, a od njih je devet bilo novih pozitivnih slučajeva.”

Nešto ranije je utakmica između Aston Ville i Tottenhama koja se trebala igrati u srijedu odgođena nakon što je Villa tražila od Premier Leaguea da pomakne utakmicu zbog velikog broja igrača koji su pozitivni na COVID-19 ili su u izolaciji.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA