23.8 C
Sarajevo
16.04.2024

Ovo je “otac” koji je svoju djecu bacio na beton sa šest metara visine!

Muškarac koji je u četvrtak ujutro oko šest sati s prvog sprata kuće i 6 metara visine bacio svoje četvero malene djece je Josip Rođak. Kako doznajemo, riječ je o tri djevojčice starosti pet, sedam i osam godina te jednom dječaku od tri godine.

Porodica je na Pag došla s virovitičkog područja, a susjedi su danas medijima ispričali kako da je riječ o problematičnim roditaljima.

Josip Rođak radi kao noćni čuvar u Kampu Šimuni, no ondje nisu željeli komentirati slučaj. Tek su potvrdili da je riječ o njihovom zaposleniku pri čemu su istaknuli da osuđuju svaki oblik nasilja, posebno kad se vrši nad najranjivijim skupinama, prenosi Slobodna Bosna.

- OGLAS -

Index je u međuvremenu stupio u kontakt s muškarcem koji je jedno vrijeme radio kao animator u kampu. On se prisjetio da su Rođaka zvali “Joka”, ali i jednog događaja od prije pet godina.

“Njegova žena je dolazila u kamp na mini disco. Ona je ostavila djecu nama, da se mi brinimo o njima, dok je ona išla piti u kafić”, ispričao je dodajući kako su djeca bila jako prljava, a da je majci kasnije zabranjen ulaz u kamp zbog nedoličnog ponašanja.

Ni susjedi nemaju lijepe riječi za porodicu Rođak. “Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i prije”, rekla je jrdna žena iz susjedstva.

Otac je zatečen u kući i odmah priveden, a hitna medicinska pomoć odvezla je djecu u Opću bolnicu u Zadru. Djeca su bila pri svijesti, ali u vrlo teškom stanju i u šoku.

– Dvoje djece teško je ozlijeđeno i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja, a dvoje je izvan životne opasnosti. Još uvijek traju pretrage – rekao je Hini Željko Čulina, ravnatelj Opće bolnice Zadar.

Više detalja o zdravstvenom stanju djece bit će objavljeno u 12 sati, na vanrednoj konferenciji za novinare u zadarskoj Općoj bolnici.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA