Sport
Iznenađenje za trenera: Denisa Muhovića učenici poslali na umru On je osnivač i trener Karate kluba Champion, a svoje znanje sa dosta uspjeha prenosi i na svoje učenike.
#

Nekadašnji prvak Evrope u karateu i najbolji sportista Bosne i Hercegovine za 2002. godinu Denis Muhović je još uvijek, na sreću svih mladih nada, u ovom sportu.

On je osnivač i trener Karate kluba Champion, a svoje znanje sa dosta uspjeha prenosi i na svoje učenike.

Muhović je za vikend doživio ogromno iznenađenje. Naime, njemu su učenici uplatili put na umru, što je izazvalo erupciju emocija kod trenera Muhovića.

"Čovjek koji je osnivač i trener u karate klubu Champion. Čovjek koji je kroz svoju trenersku karijeru napravio mnogo istinskih šampiona.

Nadaleko poznat i poštovan u karate svijetu. Svojim učenicima se maksimalno davao, gurao naprijed kada je najteže bilo, ulagao u njih pa ako hoćete i školovao ih. Bio im uzor u životu!

Danas su oni ostvareni ljudi sa osnovanim porodicama. Jako poštovani u društvu i najbolji su primjer ljudskih ličnosti.

U znak zahvalnosti i neizmjernog poštovanja prema svom treneru odlučili su da mu nešto prirede u znak zahvalnosti za sve što je uradio za njih.

Odabrali su baš ono najvrijednije, svog trenera poslali su na umru. Ostalo pogledajte u videu, uživajte. Jer, Karate Klub Champion je jedna velika porodica! Allaha molim da sve učesnike u ovoj predivnoj priči nagradi najljepšom nagradom",  napisao je u Samir Bostandžić u objavi koju je podijelio na Facebooku. 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.