Sport
Jon Jones odustaje od borbe sa Miočićem? Neki više nisu uvjereni da bi mu bilo pametno ući u oktagon s američkim Hrvatom
#

Neki više nisu uvjereni da bi mu bilo pametno ući u oktagon s američkim Hrvatom


Morat ću razgovarati sa svojim trenerima i onda donijeti odluku. Sad trebam ovo proslaviti. Tim je riječima Jon Jones odgovorio na pitanje o prelasku u tešku kategoriju nakon što je teškom mukom obranio naslov protiv Dominicka Reyesa u poluteškoj kategoriji.

Jones je ovih dana ponavljao kako mu je želja boriti se sa Stipom Miočićem,, no nakon ove borbe MMA fanovi su mu poručili da mu to ne bi bila dobra ideja.

“Stvarno se želim boriti protiv Stipe Miočića. Mogu ga pobijediti. Gledajući samo njegove borbe protiv Cormiera, znam da ga mogu pobijediti. Razlika u brzini, moja borilačka inteligencija, raznovrsnost, vjera i samopouzdanje, sve je to na mojoj strani. Mislim da sam ja onaj koji ga može pobijediti. I želim takve stvari raditi dok sam još vruć, dok se osjećam kao što se osjećam sada. Ne bi mi trebala teškaška borba za zagrijavanje. Mislim da sam već sada dovoljno snažan”, kazao je Jones tijekom intervjua s ESPN-ovim MMA novinarom Areielom Helwanijem.

Nakon borbe s Reyesom ovako su reagirali neki fanovi na Twitteru.

“Miočić će doslovno ubiti Jonesa”.

„Nakon što sam vidio ovu borbu uvjeren sam da bi ga Miočić uništio”.

“Nekada sam ga želio vidjeti u teškoj kategoriji, ali nakon ovog mislim da ne bi imao šanse protiv Miočiča“.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.