Sport
KLUB SPIN 2012: Počinjemo sa novom stonoteniskom takmičarskom sezonom Stonoteniski klub SPIN 2012 u novu sezonu ulazi podmlađen, što predstavlja veliki izazov za osmostruke državne prvake

Koronavirus imao je ove godine veliki atak na sportske radnike i igrače u mnogobrojnim profesionalnim klubovima širom svijeta. Iako su se na mnoge načine štititli i štite od koronavirusa u jeku pandemije, nakon zvanične ljetne pauze za većinu njih, idu dalje ka osvajanju novih medalja. Jedan od takvih klubova je stonoteniski klub “SPIN2012” iz Sarajeva.

Obratila nam se glavna trenerica Amela Hažiahmetović Mujezinović rekavši kako se raduje novim treninzima, novim mečevima njenog kluba. Pozvala je i sve ljubitelje stonog tenisa da dođu u klub na rekreaciju ili da postanu novi šampion stonog tenisa.

“Počinjemo sa novon takmičarskom sezonom. Stonoteniski klub “Spin 2012″ ove godine premijer ligu za žene igrat će sa podmladkom, tako da je to veliki izazov za naš klub obzirom da smo prvaci 8 godina zaredom. Konstantno primamo i nove rekreativce u klub.”, naglašava trenerica Amela.

Njihovu ekipu u novoj sezoni igranja stonoteniskih mečeva činiti će iskusne igračice Džana Biogradlić, Hena Čajić, Selma Biogradlić, te Amela Hadžiahmetović Mujezinović kao trener i igrač. Amela se ispred kluba “SPIN 2012” od srca zahvaljuje svim sponzorima kluba, među kojima posebnu zahvalnost upućuje kompaniji BH Telecom d.d. Sarajevo.

Informacije o klubu, takmičenjima i ostalim aktivnostima možete pronaći klikom ovdje.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.