15.5 C
Sarajevo
28.03.2024

Zvanično: Igor Radojičić kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Predjedništvo Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banjaluka (SNSD) danas je donijelo zvaničnu odluku o kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjluke.

U okviru rokova za podnošenje prijava Centralnoj izbornoj komisiji BiH, Predsjedništvo je donijelo odluku da se Radojičić predloži za gradonačelnika Banjaluke, kao prijedlog SNSD-a i još devet političkih partija koje podržavaju njegovu kandidaturu.

Ova odluka donosena je na prijedlog svih organizacionih jedinica Gradskog odbora – mjesnih i rejonskih odbora, te aktiva mladih, žena i penzionera.

- OGLAS -

U okviru priprema za predstojeće izbore, Predsjedništvo je danas usvojilo i širu listu kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluke.

Istovremeno, Predsjedništvo je konstatovalo da su sve organizaciocione jedinice Gradskog odbora u potpunosti spremne za predstojeće izbore u Banjaluci, te, na osnovu relevatnih pokazatelja sa terena, izrazilo čvrsto uvjerenje da će Radojičić i u iduće četiri godine voditi Banjaluku, kao i da će SNSD zadržati dominatnu poziciju u budućem sazivu Skupštine grada.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA