Sport
Legendarni odbojkaš se prvi put oglasio nakon tragičnog gubitka kćerke u pucnjavi u beogradskoj osnovnoj školi Podsjetimo, osmero djece i čuvar ubijeni su u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a na njih je u krvavom pohodu pucao trinaestogodišnji učenik.
#

Legendarni srbijanski odbojkaš Dragan Kobiljski prvi put se oglasio nakon nedavnog tragičnog gubitka kćerke u masakru u beogradskoj osnovnoj školi.

Naime, na društvenim mrežama se ovih dana pokrenula inicijativa da se Osnovna škola "Vladislav Ribnikar" preimenuje i nazove po njegovoj kćerki koja je pokušala spriječiti dječaka u krvavom pohodu. Međutim, nekadašnji odbojkaš "Partizana" i trener "Crvene zvezde" samo se zahvalio na tome.

"Cijenimo vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osvještenja ljudima i društvu da se vrati pravim vrijednostima i stane na put zlu oko nas. Mi smo skromni ljudi, koji samo žele da tihuju svoj bol. Nama ne odgovara niti se slažemo sa spominjanjem našeg djeteta više u odnosu na ostalu tragično stradalu i teško povrijeđenu djecu jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ožalošćenim porodicama", poručio je na Kobiljski na Facebooku.

Podsjetimo, osmero djece i čuvar ubijeni su u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a na njih je u krvavom pohodu pucao trinaestogodišnji učenik.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.