Sport
McGregor Ovaj glupi je**ni virus, moja tetka je preminula, ljudi čuvajte se! Irac Conor McGregor, čuveni UFC borac, na Instagramu se obratio javnosti i saopštio je da mu je tetka umrla od posljedica korona virusa.
#

McGregor je trebalo da gostuje u jednoj emisiji kada mu je tragična vijest javljena.

"Dobio sam telefonski poziv u kojem mi se saopštava da je moja voljena tetka preminula. Moja, jadna tetka puna ljubavi, sestra moje majke. Ovaj glupi je***i virus. Šta se je..no dešava? Odveo sam porodicu ostrvu, pogledao u more i duboko udahnuo. Ljudi, držimo se zajedno, jedni smo drugima sve. Počivaj u miru, Ana Moore, volim te", napisao je Conor.

Irac je potom pohvalio reakciju svoje domovine i poslao poruku.

"Dobre navike koje ćemo steći zbog ovog virusa u budućnosti će nas učiniti jakima. Pranje ruku. Prestanak dodirivanja lica. Čišćenje predmeta i prostora koje dodirujemo. Obožavaoci mi često kažu da ne žele fotografiju sa mnom, već samo da se rukuju, a ja kažem: 'Naravno, prijatelju, hvala ti'. I ja im to dopustim. Ali to je vrlo neoprezno i često se dešava. Često i dodirnu mi rukama lice, nisam bio ni svjestan koliko teško. Trenirao sam do iznemoglosti, do tačke niskog imuniteta, završavao sa prehladom, ali trenutno se osećam jakim“.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.