Sport
Mekgregor najavio spektakl: Boriću se sa Pakjaom na Bliskom Istoku Notorious se 2017. borio sa neporaženim bokserskim šampionom Flojdom Mejvederom, koji ga je porazio nokautom u 10. rundi. Čovjek zvani Money (novac) je tada inkasirao 100 miliona dolara, a Mekgregor je zaradio 30
#

Ikona mješovitih borilačkih vještina (MMA) najavila je novi izlet u boks, ništa manje spektakularan nego prvi - Konor Mekgregor je objavio da će se boriti sa Manijem Pajkaom!

Irac je to objavio na Tviteru, uz napomenu da će se meč održati na Bliskom Istoku u decembru ili januaru.

 
"Biće velika čast boriti se sa dvojicom od najvećih boksera u modernoj eri", napisao je Mekgregor na Tviteru.

Još se ne znaju detalji, ali je jasno da će veliki novac biti u igri.

Notorious se 2017. borio sa neporaženim bokserskim šampionom Flojdom Mejvederom, koji ga je savladao nokautom u 10. rundi.

Čovjek zvani Money (novac) je tada inkasirao 100 miliona dolara, a Mekgregor je zaradio 30.

Još bolje su prošli i organizatori, jer je ukupno zarađeno 495 miliona dolara!

Slično bi moglo da bude i u obračunu sa slavnim Filipincem, jedinim bokserom u istoriji koji je bio šampion u osam težinskih kategorija!

Obojica su penzioneri, mada su se vraćali zbog velikog novca. I ovog puta će...

- Pakjao je uvijek otvoren za nove izazove. Mekgregor je u borbi protiv Mejvedera pokazao da ima vještinu da se sudari sa najboljim borcima svijeta. Uzevši u obzir da su obojica globalne ikone, to bi bio nevjerovatan događaj - rekao je za ESPN Šon Gibons, predsjednik „Mani Pakjao promoušnsa“.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.