Sport
Mike Tyson se okušao u obaranju ruke s poznatim reperom, ishod je bio iznenađujuće šokantan za sve (VIDEO) Da je Mike Tyson jedan od najjačih udarača u historiji boksa, ne treba posebno naglašavati, no jeste li se ikada zapitali kako se legendarni bokser snalazi u obaranju ruke?
#

Ukoliko jeste, onda možete biti sretni budući da je odgovor tu, a saznali smo ga tokom snimanja podcasta Hot Boxin with Mike Tyson. 

Gost podcasta bio je reper Jayceon Terrell Taylor, poznatiji kao 'The Game', koji je izazvao Tysona na obaranje ruku, a onda ga i pobijedio. 

"Pobijedio sam Mikea Tysona u obaranju ruku. I prije nego što počnete sa komentarima, išao sam lagano s njim jer ga volim i smatram da je ispravno što sam ga na kraju pustio da se pokuša vratiti. Da ne spominjem to da je koristio čitavo tijelo i držao se za kauč. Mislim da nije bio spreman za moju snagu. Donamatrix treninzi su od mojih ruku napravili Thanosove ruke. Danas je bio jedan od najboljih dana u mome životu! Hvala ti još jednom Mike Tyson na 20-godišnjem prijateljstvu i tome što si pravi ratnik za sve nas koji smo te idolizirali tokom odrastanja", napisao je The Game. 

U videoprilogu pogledajte kako je poznati reper pobijedio legendarnog boksera.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Hotboxin' with Mike Tyson (@hotboxinpodcast)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.