Sport
Obrvan skratio spisak: Sutra okupljanje Zmajeva na Ilidži pred ključne utakmice kvalifikacija Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u ponedjeljak na Ilidži, gdje će se priprema za posljednja dva meča kvalifikacija za EURO.
# SCS

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u ponedjeljak na Ilidži, gdje će se priprema za posljednja dva meča kvalifikacija za EURO.

Izabranici Ivice Obrvana 29. aprila u Bugojnu dočekuju Njemačku, dok 2. maja u Gracu igraju protiv Austrije.

Obrvan je objavio skraćeni spisak igrača za ove duele, prenosi Faktor, a na njemu se nalaze: Benjamin Burić (Flenburg), Admir Ahmetašević (Puente Genil), Nebojša Bojić (RD Ribnica), Alen Ovčina (Sloboda), Vedran Delić (Wilhelmshavener), Nikola Prce (Besa Famgas), Mirsad Terzić (Wisla Plock), Mirko Herceg (Gyongyos), Dino Hamidović (Trimo Trebnje), Josip Perić (Eurofarm), Ivan Karačić (Maccabi Rishon), Dejan Malinović (Balatonfuredi), Neven Stjepanović (Eurofarm), Ibrahim Haseljić (Gorenje), Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Vladimir Vranješ (Brest Meškov), Senjamin Burić (Zagreb), Elmir Građan (Eurofarm), Edin Klis (Sloboda), Milan Vukšić (Izviđač), Stjepan Jozinović (Izviđač), Luka Perić (Borac) i Adin Faljić (Krivaja).

Utakmica sa Njemačkom igra se od 16.10 sati, dok je susret s Austrijancima na programu od 18 sati. Oba duela bit će u direktnom prijenosu na BHT1 i Areni Sport.

Naša selekcija se trenutno nalazi na drugom mjestu grupe 2 sa četiri boda, dok je Njemačka već osigurala prvo mjesto u grupi. Na kontinentalni šampionat plasirat će se po dvije prvoplasirane selekcije iz svake od osam grupa te četiri nabjolja trećeplasirana tima.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.