8.8 C
Sarajevo
23.04.2024

Džeko bez Kolarova ne ide nigdje: Klub iz Milana želi dva kapitena nacionalnih timova!

Edin Džeko je već u odmakloj fazi pregovora sa Interom, a kako prenosi ‘Corriere dello Sport’, Kolarov je takođe na meti kluba iz Milana.

Džeko je na korak od prelaska u Inter, a izgleda da on i Kolarov ne mogu jedan bez drugog, pa tako postoji mogućnost da će i kapiten reprezentacije Srbije zajedno s njim u Inter.

Italijanski list ‘Corriere dello Sport’ prenosi da je uprava Rome spremna da, maltene, pokloni Kolarova. Navodno, smatraju da Kolarov više nije u mogućnosti da pruža maksimum za klub, a s obzirom na platu od 2 ipo miliona eura, postoji velika šansa da napusti Rim.

- OGLAS -

Ono što je čudno u svemu ovome jeste to da je Roma spremna da pusti Kolarova bez obešećenja, tačnije, da raskine ugovor sa njim kako bi bio slobodan da potpiše za Inter.

Šta će se desiti, još uvijek se ne zna, ali ukoliko dođe do ovog transfera, uprava Rome će morati brzo da nađe zamjenu na lijevom boku.

Jedan od igrača koji će gotovo sigurno dobiti šansu na toj poziciji jeste Luka Pelegrini, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Kaljariju, gdje je bio standardan.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA