Sport
Pozitivne vijesti: Šumaher je bolje i pri svijesti. Nalazi se u pariškoj bolnici Njega cijelo vrijeme prati i desetak sigurnosnih agenata
# Arhiva

Michael Schumacher nalazi se pri svijesti nakon što je u ponedjeljak primljen u parišku bolnicu na liječenje matičnim stanicama.

Sedmerostruki prvak Formule 1 je u bolnicu Georges-Pompidou stigao zbog transfuzije matičnih stanica koje smanjuju upalu, a 50-godišnji Nijemac još je 2013. godine zaradio teške povrede mozga na skijanju u Alpama.

Legendarni vozač Formule 1 danas bi trebao biti pušten iz bolnice, a neimenovana medicinska sestra za francuski Le Parisien je poručila:

- Da, zadužena sam za Schumachera, a budite sigurni kako se on nalazi pri svjesti.

Michael Schumacher je poslije nesreće na skijanju bio u induciranoj komi, dok mu se od septembra 2014. godine svakodnevno pruža specijalistička njega u njegovom domu u Lausseani. Također, Le Parisien tvrdi kako se Schumacher već u dva navrata liječio u pariškoj bolnici Georges-Pompidou, ali svaki put je tamo bio primljen pod lažnim imenom.

Njegov boravak u pariškoj bolnici izazvao je veliku pažnju javnosti, pa na Schumachera cijelo vrijeme prati desetak sigurnosnih agenata.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.