Sport
Reprezentativka BiH se javila navijačima u Francuskoj: Nadam se da ću vas vidjeti uskoro Reprezentativka Bosne i Hercegovine u odbojci Ajla Paradžik, prije 17 dana se vratila u domovinu zbog situacije s korona virusom i prekida svih sportskih takmičenja.
# SCS

Reprezentativka Bosne i Hercegovine u odbojci Ajla Paradžik, prije 17 dana se vratila u domovinu zbog situacije s korona virusom i prekida svih sportskih takmičenja.

Paradžik je inače odbojkašica francuskog tima Vandoeuvre Nancy, a navijačima ovog kluba je poslala poruku putem zvanične Facebook stranice Nancyja

“Pozdrav svima. Nadam se da ste svi na sigurnom i da ste zdravi. Trenutno sam u Bosni sa svojom porodicom, stigla sam prije 17 dana, a 14 sam provela u samoizolaciji. Moja porodica i ja smo dobro. Situacija u Bosni je OK, a oko 600 ljudi ima korona virus. Vrijeme provodim sa porodicom, gledamo filmove, čitamo knjige, treniramo…”, rekla je Paradžik i dodala:

“Ovih dana je vrijeme jako lijepo. Provodim vrijeme u dvorištu i šetam. Stvarno se nadam da će ova situacija proći brzo i da ćemo moći igrati odbojku zajedno. Nadam se da ću vas ponovo vidjeti uskoro”.

Ajla je u Nancy stigla prošlog ljeta iz mađarskog UTE Budapesta, a ranije je igrala i za Hungast Haladas. Karijeru je počela u ekipi Bimal-Jedinstva iz Brčkog.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.