Sport
Reprezentativke BiH u karateu Ema i Ena Selman pretučene u svom stanu u Ključu Reprezentativke Bosne i Hercegovine u karateu, sestre Ema i Ena Selman (18) pretučene su u svom stanu u Ključu, a ovaj nemili događaj potresao je Krajinu, ali i cijelu BiH.
# SCS

Reprezentativke Bosne i Hercegovine u karateu, sestre Ema i Ena Selman (18) pretučene su u svom stanu u Ključu, a ovaj nemili događaj potresao je Krajinu, ali i cijelu BiH.

Djevojke koje su našoj državi donijele brojne medalje s međunarodnih takmičenja bili su žrtve nasilja, a Ema je sve pojasnila na svom Facebooku profilu na kojem je priložila i nimalo ugodne fotografije povreda koje je zadobila, prenosi Klix.

“Želim svima javno da kažem o situaciji o kojoj su upoznati mnogi građani Ključa. Desilo se sinoć u ponoć (petak na subotu) da je na moja vrata pokucala vidno pijana osoba i ušla mi u stan kako bi mene i moju sestru istukla i fizički zlostavljala. Adel Vučkić je izvršio nasilje na meni. Ja sam žrtva nasilja jedne pijanice. Nije me sramota, ovo nije moje poniženje, već njega i njegove porodice. Ne znam na koji nivo može muškarac spasti da udari žensko. Adele Vučkiću ovo mene ne boli, ja se ne stidim. Ti si taj koji se treba stidjeti”, poručila je Ema.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.