Sport
Schumacherova menadžerica otkrila tajnu: Michael je želio nestati O zdravstvenom stanju zvijezde Formule 1 Michaela Schumachera fanovi vijesti dobivaju na kapaljku, a njegova je menadžerica Sabine Kehm otkrila razlog za to
# Agencije

-Mediji općenito nisu imali priliku izvještavati o Michaelovom i Corinninom privatnom životu. Na primjer, kad je bio u Švicarskoj, on je bio samo još jedna privatna osoba. U jednom dugom razgovoru Michael mi je rekao: 'Ne moraš me zvati sljedeće godine, povlačim se iz javnosti.' Mislim da je to bio njegov tajni san, da jednog dana samo nestane. Upravo zbog toga i danas želim poštovati njegove želje i ne želim da o njemu bilo što procuri u javnost-, prenosi njene riječi Mirror.

Nedavno je u javnost procurilo pismo Michaelove žene u kojem je njemačkom glazbeniku zahvalila na pjesmi koju je posvetio njenom suprugu, a to je jedna od rijetkih prilika kad je progovorila o njemu.

Jedan od Michaelovih rođaka otkrio je da se on još uvijek nalazi u teškom stanju te da sjedi u invalidskim kolicima i plače.

Pretpostavlja se da se Schumacher trenutno nalazi pod nadzorom medicinskih stručnjaka u svom luksuznom domu nedaleko od jezera Geneva u Švicarskoj.

Ostali clanci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.