Sport
Šef UFC-a: Trilogija Miočića i Cormiera najbolja je ikad, nemam pojma tko pobjeđuje Borba protiv Stipe Miočića za pojas najboljeg teškaša UFC-a Danielu Cormieru bit će posljednja u velikoj karijeri. Štoviše, pobijedi li, postat će tek drugi čovjek koji se od UFC-a oprostio na vrhu.
# Getty Images

Borba protiv Stipe Miočića za pojas najboljeg teškaša UFC-a Danielu Cormieru bit će posljednja u velikoj karijeri. Štoviše, pobijedi li, postat će tek drugi čovjek koji se od UFC-a oprostio na vrhu.

Dosad je to učinio samo Georges St-Pierre, i to dvaput. Prvo je otišao kao prvak u velteru nakon pobjede podijeljenom odlukom sudaca protiv Johnyja Hendricksa. Nekoliko godina kasnije se vratio UFC-u, pobijedio Michaela Bispinga u srednjoj kategoriji pa ponovno otišao u mirovinu.

"Cormierov odlazak bio bi rame uz rame sa St-Pierreovim", rekao je čelnik UFC-a Dana White u razgovoru za Yahoo Sports.

"Mislim, GSP je otišao s pojasom, vratio se, osvojio pojas u drugoj kategoriji pa opet otišao", podsjetio je White.

 

Prvi čovjek UFC-a rekao je da nema predodžbu kako će treći dio trilogije između Miočića i Cormiera završiti.

"Ovo je vjerojatno najbolja trilogija koju smo ikad imali u UFC-u, za teškaški naslov i za odluku tko je najveći teškaš svih vremena. Obično mogu reći što očekujem od borbe, ali ovaj put zaista ne znam. Očekujem da ovi momci uđu u kavez i udaraju se kao što su činili u prve dvije borbe, a kako će se sve rasplesti - nemam pojma", završio je White.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.