-0.1 C
Sarajevo
20.04.2024

Mourinho: Momčad je tužna i zato loše igramo

Jose Mourinho je nakon poraza Tottenhama od Brightona (1:0) izjavio da njegova momčad pati od nedostatka samopouzdanja.

Brighton je ostvario prvu pobjedu na domaćem terenu u Premiershipu ove sezone, a Tottenham je igrao bez ozlijeđenog Harryja Kanea.

“Problemi će proći”

Momčad Tottenhama je ponudila malo toga u utakmici i vidjelo se da nije u najboljem raspoloženju. Londonski klub ima samo dvije pobjede u posljednjih devet ligaških utakmica.

- OGLAS -

“Imamo pet poraza u posljednjih 30 utakmica tako da se to može promatrati i iz drugačije perspektive. Svaka momčad u Premiershipu ima svoje uspone i padove. Naravno, mi smo u teškom trenutku gledajući rezultate, ozljede i samopouzdanje. Momčad sa samopouzdanjem je mnogo bolja od one tužne. U ovom trenutku imamo sve ove probleme koji će prije ili kasnije proći. Na kraju sezone, vidjet ćemo gdje smo u ligi i kupovima koje igramo”, kazao je Mourinho.

“Imam pozitivan osjećaj prema dečkima”

Tottenham je osvojio devet od moguća 24 boda u posljednjih osam utakmica, a prije Brightona izgubio je i od Liverpoola na domaćem terenu s 3:1.

“Nismo dobro otvorili utakmicu i moja momčad je bila malo tužna. Kada primiš gol na početku utakmice onda je tuga još veća, a na udaru je i samopouzdanje. Momčad je patila, ali u drugom poluvremenu smo vidjeli potpuno drugačiji pristup. Pokušali smo sve i duh momčadi bio je dobar u drugom dijelu. Pojedini igrači su umorni, ali su pokušavali do zadnje sekunde. Poraz uvijek donosi razočaranje i izvedba nije bila dobra, ali pozitivan sam prema mojim dečkima”, kazao je Portugalac.

Tottenham će u četvrtak na domaćem terenu dočekati Chelsea, a utakmica počinje u 21 sat.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA