Sport
Jon Jones: Ono kad gledaš šefa kako laže u kameru Dana White, prvi čovjek UFC-a, objavio je da su pregovori oko borbe Jona Jonesa i Francisa Ngannoua propali jer je Jones tražio previše novca.
# Getty Images

Dana White, prvi čovjek UFC-a, objavio je da su pregovori oko borbe Jona Jonesa i Francisa Ngannoua propali jer je Jones tražio previše novca.

Čelnik UFC-a tvrdi da je Jones, prvak poluteške kategorije, tražio nevjerojatnu svotu novca za prelazak u tešku kategoriju. Jones se odmah javio kako bi to demantirao.

"Zanimljivo je sjediti ovdje i gledati kako tvoj šef laže u kameru. Nikad nismo ušli u razgovore oko povećanja primanja. Čim smo počeli konverzaciju, rekli su mi da zarađujem dovoljno. Nisam uopće iznio svotu koju tražim", rekao je Jones koji se ranije nudio da odradi meč i s teškaškim prvakom Stipom Miočićem.

"Ako mi nema namjeru promijeniti ugovor za prelazak u tešku kategoriju, onda neka barem bude toliko pristojan da ne laže fanovima."

Miočić: Bila bi to sjajna borba

O potencijalnoj borbi Jonesa i Ngannoua, borca koji bi se uskoro trebao boriti za teškaški naslov, oglasio se i Miočić.

"Bila bi to sjajna borba. Riječ je o jako zanimljivom matchupu. Ngannou je za svakog težak protivnik, radi se o eksplozivnom borcu s jakim udarcima. Možda nije tehnički dobar kao Jon Jones, ali ima razornu snagu."

(Index.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.