Sport
Uhapšen mladić koji je pretukao sestre Selman Policajci iz Ključa uhapsili su muškarca koji se sumnjiči da je u noći s petka na subotu pretukao18-godišnje sestre Emu i Enu Selman u njihovom stanu u Ključu
# Agencija

Policajci iz Ključa uhapsili su muškarca koji se sumnjiči da je u noći s petka na subotu pretukao18-godišnje sestre Emu i Enu Selman u njihovom stanu u Ključu, potvrdila je za "Avaz" Snježana Galić, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona.

-Naši su odmah reagovali po pitanju ovog događaja. On je lišen slobode i nad njim je zavedena kriminalistička obrada. O svemu je upoznat tužilac, a on je osumnjičen za krivično djelo nasilničko ponašanje - kazala je Galić.

Pretučene su reprezentativke Bosne i Hercegovine u karateu, sestre blizanke, Ema i Ena Selman, koje su napad prijavile policiji u subotu ujutro.

Na svome Facebook profilu Ema Selman je postavila fotografije koje ilustruju fizičke povrede koje je zadobila. Ona je u svojoj objavi imenovala nasilnika Adela Vučkića, te istakla da joj je dosta nasilja nad ženama i da neće šutjeti.

Na ovu objavu reagirali su brojni prijatelji sestara Selman koji su im uputili riječi podrške i osudili nasilje nad ženama.

Nezvanično saznajemo da Mladić bio u vezi s jednom od sestara, te da je po dolasku u njihov stan došlo do verbalnog , a potom i do fizičkog sukoba. Svi su lakše povrijeđeni.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.