Sport
Unuk Muhammada Alija nokautirao protivnika za samo 100 sekundi Njegov mlađi brat Nico Walsh je profesionalni bokser i neporažen je u osam borbi.
#

Unuk velikog Muhammada Alija, 24-godišnji Biaggio Ali Walsh, je ostvario novu pobjedu u organizaciji PFL na događaju koji je organizovan u Las Vegasu. Za pobjedu mu je trebalo samo 100 sekundi da nokautira svog rivala.

Ali Walsh je pobijedio Isaiaha Figueroa u drugom kolu regularne sezone takmičenja, a sudija ga je proglasio pobjednikom tehničkim nokautom, čim je stigao do trećeg trijumfa u svojoj MMA karijeri.

Ova organizacija je struktuirana tako da ima regularnu sezonu i doigravanje. Tokom godine deset boraca iz svake težinske kategorije se takmiči za titulu, a Ali Walsh se bori u lakoj kategoriji.

Biaggio je jedno od dvoje djece Rashede Ali, jedne od dvije kćerke legendarnog Mohammada Alija. Njegov mlađi brat Nico Walsh je profesionalni bokser i neporažen je u osam borbi.

Ali Walsh se tek počeo baviti MMA-om, a kao srednjoškolac je bio zvijezda u američkom fudbalu, koji je kasnije igrao na univerzitetima Kalifornia i UNLV.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.