Sport
7. oktobra u Sarajevu
Uskoro spektakl na Ilidži: Bliži se 20. "No Limit Fighting Network", očekuju nas sjajne borbe! Posljednje pripreme su u toku, a organizator "No Limit Fighting Network", Dževad Poturak, sa svojim timom čini posljednje pripreme pred jedan od najvećih oktobarskih sportskih manifestacija u Bosni i Hercegovini.

Bliži se datum 20. "No Limit Fighting Networku", koji će biti održan 7. oktobra u Sarajevu.

Posljednje pripreme su u toku, a organizator "No Limit Fighting Network", Dževad Poturak, sa svojim timom čini posljednje pripreme pred jedan od najvećih oktobarskih sportskih manifestacija u Bosni i Hercegovini.

Svjetski MMA borac Ermin Junuzović, poznatiji kao Erko Jun, morao je otkazati nastup u glavnoj borbi, ali ni to neće biti problem da 20. "No Limit Fighting Networku" i ovoga puta nadmaši sva slična regionalna takmičenja.

"Kao i na svakom svjetskom turniru, kao što su K-1, Glory, ONE championship, KOK i ostali se dešavaju promjene i zamjene boraca iz raznih razloga, tako se i na NLFN turniru desila izmjena. Žao mi je što moram najaviti promjenu glavne borbe večeri", kazao je Dževad Poturak.

Pojasnio je i razloge otkazivanja dolaska u Sarajevo.

"Naš proslavljeni borac Erko Jun je dobio priliku i potpisao ugovor sa jednom vodećom organizacijom u svijetu BRAVE, koja mu je već nametnula borbu blizu našeg datuma tako da ćemo njegovu priliku za nastup na 'No limit' turniru i predstavu pred našom publikom tražiti na nekom sljedećem turniru. Mi ćemo mu ispred organizacije 'No Limit' poželjeti sreću i da što bolje predstavlja našu zemlju. Ali 'No limit' ide dalje...", priča nam Poturak.

Zatim je pojasnio da spektakl 7. oktobra u KSC Ilidža neće izostati...

"Ostale borbe koje su na rasporedu su potvrđene i borci se uveliko spremaju. Ono što je jako dobro, glavnu borbu večeri će uraditi naš šampion Alija Tucak, koji trenira već duži niz godina kod našeg proslavljenog šampiona Adnana Redžovića. Bit će to prava borba protiv Arslana Šefketa iz Turske, koji je pravi borac i dobro poznat u Bosni i Hercegovini i Sarajevu", otkrio je Dževad Poturak.

Spektakl počinje 7. oktobra u KSC Ilidža, sa početkom u 20.00 sati. Cijena ulaznice za spektakl je simbolična – deset KM. Ulaz je otvoren od 19.00 sati.

"Podržimo sport – podržimo naše šampione. Voli vas BH Machine", kazao je Dževad Poturak.

RASPORED BORBI

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.