Sport
Wilder dobio ponudu koja se ne propušta. 100 miliona za tri borbe stoljeća Engleska streaming kompanija DAZN, koja se bavi prijenosom sportskih događaja, ponudila mu je 100 miliona dolara da organizira tri spomenuta meča
#

WBC prvak Deontay Wilder pred dogovorom je s engleskom streaming kompanijom koja mu zauzvrat traži ugovaranje triju mečeva s - Dominicom Breazealeom, Anthonyjem Joshuom i po svemu sudeći Tysonom Furyjem ili Vladimirom Kličkom.

Jedan od triju boksačkih teškaša dobio je ponudu iz snova koja bi mogla dovesti do zaista zanimljivih i dugoočekivanih borbi u bliskoj budućnosti.

Prvo bi se u ringu trebao susresti s Brončanim Bombarderom, sunarodnjakom Dominicom Breazealeom koji je u 21 profi borbi ubilježio 18 nokauta i samo jedan poraz, koji mu je prije tri godine u Londonu nanio Anthony Joshua, također nokautom.

Nakon toga trebao bi ukrstiti rukavice s Joshuom, pa i Kraljem Cigana, Tysonom Furyjem, od kojeg se jedva nedavno obranio u borbi za WBC pojas. U igri je i spektakl s Vladimirom Kličkom u ulozi Wilderovog protivnika koji je nedavno najavio povratak u ring.

Ostali clanci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.