2.7 C
Sarajevo
18.04.2024

Koeman: Nisam siguran hoće li Messi ostati u Barceloni

Lionel Messi odrađuje svojih posljednjih pet mjeseci ugovora u Barceloni. Iz kluba u kojem je proveo cijelu karijeru htio je otići još ljetos, ali je višemjesečna sapunica završila tako da je argentinski napadač ipak ostao na Nou Campu. Rekao je kako će na odluku o produljenju ugovora pričekati kraj sezone, a Manchester City, Inter i PSG već su prilazili Messijevim agentima radi dogovora.

Trener Barcelone Ronald Koeman razgovarao je za The Athletic. U njemu su ga, između ostalog, upitali za Messijevu budućnost u Barceloni. 

“Nisam siguran hoće li Messi ostati u Barceloni. Nadam se tome, jer i dalje je veliki igrač koji nam može donositi pobjede. Uživam biti njegov trener i gledati ga svakodnevno na treninzima, nevjerojatno je što sve može. Nemam problema s njim i ne mogu ga zamisliti u dresu drugog kluba. On je kapiten pa s njim pričam o taktici. Bilo je teško kad sam došao, bio je ljut zbog drugih problema u klubu. Htio je otići nakon poraza od Bayerna. Kad sam došao, rekao sam klubu da je to problem između njih i Messija. Klub je odlučio da ga neće pustiti, a Messi je to na kraju prihvatio. Vidjet ćemo što će biti dalje”, rekao je Koeman.

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA