Sport
Dodik: Novak Đoković - srpski nacionalni heroj Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje osme titule na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu i povratak na prvo mjesto ATP rang liste.
#
 
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje osme titule na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu i povratak na prvo mjesto ATP rang liste.
 

"Svojom viteškom pobjedom u finalu Australian Opena još jednom ste pokazali da ste neprikosnoveni gospodar svjetskog tenisa, čiju istoriju već godinama ispisujete, i da ste srpski nacionalni heroj", istakao je Dodik.

On je naglasio da je Đokovićevo neprikosnoveno tenisko majstorstvo i njegova sjajna karijera, borbenost, viteško držanje na turnirima i čelični duh, inspiracija za sve u Republici Srpskoj, kao i za mnoge mlade ljude širom svijeta, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

"I ovoga puta neizmjerno smo Vam zahvalni za sve trenutke radosti i sreće koju nam Vašim briljantnim sportskim uspjesima priređujete godinama. Primite još jednom sve čestitke za osvojeno prvenstvo Australije u tenisu", poručio je Dodik u čestitki.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.