Sport
Đoković izrazio poštovanje prema Šarapovoj: Ona je veliki borac (VIDEO) "Imala je um šampiona, jer se nakon brojnih operacija uvijek vraćala na teren, žao mi je što je njena karijera završena usljed povrede, ali istovremeno ona može biti ponosna na sebe, zbog fantastične karijere koju je imala", rekao je Đoković
#

Novak Đoković je nakon plasmana u četvrtfinale turnira u Dubaiju prokomentarisao povlačenje Marije Šarapove iz "bijelog" sporta. 

"Upravo sam čuo vijesti. Želim da joj svi damo jedan veliki aplauz za   sve što je uradila tokom karijere. Ona je jedan od največih boraca među nama, bila je mnogo posvećena i uspješno se borila sa mnogim povredama i preprekama, posebno posljednih pet-šest godina", rekao je Doković neposredno nakon meča.

Đoković  je tokom cijele karijere sa Šarapovom imao prijateljski odnos.

"Ona je istinska inspiracija svima nama. Imala je um šampiona, jer se nakon brojnih operacija uvijek vraćala na teren, žao mi je što je njena karijera završena usljed povrede, ali istovremeno ona može biti ponosna na sebe, zbog fantastične karijere koju je imala",  dodao je Đoković.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.