5 C
Sarajevo
25.04.2024

Nakon dvije godine šutnje oglasio se i stric Meghan Markle: ‘Oduvijek se ponašala kao primadona’

Ime Mike Markle svjetskoj javnosti nije bilo toliko poznato do sada kada je javno istupio i bez razmišljanja odlučio ocrniti svoju nećakinju, vojvotkinju Meghan Markle. Penzionisani 80-godišnji diplomat koji je većinu svog radnog vijeka proveo radeći u američkoj ambasadi u Buenos Airesu u Argentini, tvrdi da je potez Meghan Markle da okrene leđa vlastitoj rodbini za svaku osudu.

Brat Meghanina oca Thomasa Marklea, time je stao na stranu obitelji koja pune dvije godine kroz medije osuđuje vojvotkinju. Zamjeraju joj što ih nije uključila u svoj novi život otkako je postala zaručnica, a potom i supruga princa Harryja, kao i nepozivanje na kraljevsko vjenčanje, a isto tako misle da je jako sebično ne pružiti im priliku da upoznaju malenog Archieja.

Mike Markle s Meghan je tijekom njezina odrastanja imao vrlo blizak odnos. Kada je imala 20 godina iskoristio je svoj utjecaj u američkoj ambasadi u Argentini te nećakinju prijavio za stručnu praksu, što joj je uvelike pomoglo u njezinim daljnjim koracima s diplomacijom i humanitarnim organizacijama u koje je bila uključena.

- OGLAS -

Gledajući ponašanje vojvotkinje od Sussexa protekle dvije godine Mike zaključuje: ‘Meghan je napredovala na društvenoj ljestvici, a nama je okrenula leđa. To je moje mišljenje o svemu. Smatram da se to dogodi onima koji su u nižim klasama i pokušavaju se popeti visoko i biti iznad svojih mogućnosti, pritom izgube pojam o realnosti.’

  

Osim toga stric Meghan Markle smatra da su upravo njezino ponašanje, žestok stav i težak karakter doveli do sukoba sa šogoricom Kate Middleton.

‘Gledajući u prošlost, rekao bih da teško prihvaća kritike, kompetitivna je i smatra da nije dovoljno dobra kao ostali. Možda su to razlozi što se ne slaže dobro sa šogoricom Kate Middleton. Meghan je još uvijek nezrela u mnogim pogledima. Takav sam dojam dobio ne samo zbog toga što je okrenula leđa svojoj obitelji, već i prema odnosu koji ima s drugim ljudima’, rekao je za Daily Mail gospodin Markle.

Isto tako, Mike smatra da je Meghan još kao malu razmazio vlastiti otac Thomas te je sve što danas gledamo posljedica toga.

‘Ona se danas ponaša kao šefica upravo zbog moga brata koji ju je razmazio. Uvijek mu je bila omiljenija od ostale njegove djece. Uzdizao ju je i posvećivao joj mnogo više vremena. Uvijek je govorio da je ona najbolja u svemu. Oduvijek se ponašala kao primadona jer ju je on tetošio.’

Oko teme vjenčanja na koje također nije bio pozvan ovaj 80-godišnjak bez dlake na jeziku je rekao: ‘Nisam se osjećao diskriminirano jer nije pozvala i mnoge druge. Međutim, smatram da bi bilo jako lijepo da je taj dan uza sebe imala i obitelj. Da imam priliku razgovarati s njom, ne znam što bih joj rekao. Već dugo ne razgovaram s njom jer ju ne razumijem. Ako želi bliže odnose sa mnom to je na njoj. Ona će morati spustiti te zidove koje je digla oko sebe i nekako uspostaviti kontakt. ‘

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA