Sport
Đoković: Nadam se da ću na krilima ove energije iz Visokog ostvariti dobar rezultat na Roland Garrosu Novak Đoković se ubrzo nakon slijetanja u Sarajevo zaputio ka Visokom, koje već postaje njegova stalna baza u Bosni i Hercegovini.
# YouTube

Novak Đoković se ubrzo nakon slijetanja u Sarajevo zaputio ka Visokom, koje već postaje njegova stalna baza u Bosni i Hercegovini.

Naravno, tamo je stigao kod svog prijatelja Semira Osmanagića u Arheološki park Bosanska piramida Sunca, a obratio se i prisutnim predstavnicima medija.

“Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kad dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvijek sam nasmijan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije moći zabilježiti dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo Roland Garrosu koji mi je najbitniji. Doveo sam tu i djecu ovaj put i jako su uzbuđeni”, kazao je Đoković.

Na pitanje da li u budućnosti možda ima planove da u ovom području kupi vikendicu, piznao je da nije razmišljao o tome, ali da se u Visoko rado vraća uvijek kada ima dovoljno slobodnog vremena.

“Sada sam rado čest gost ovdje i trudim se da širim dobru riječ i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali ovdje se rado vraćam sa širokim osmijehom”, kazao je prvi reket svijeta i jedan od najboljih tenisera svih vremena.

Nije poznato koliko će dana Nole ostati u Visokom sa svojom porodicom, a Roland Garros počinje 24. maja.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.