Sport
Đoković nakon pobjede u Rimu komentarisao protivnikov potez: "To nije fair play..." Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu pobjedom protiv Camerona Norrieja u dva seta.
#

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu pobjedom protiv Camerona Norrieja u dva seta. Slavio je Đoković rezultatom 6:3, 6:4 te zakazao duel protiv Holgera Runea.

Nakon pobjede, Đoković je istakao kako je zadovoljan rezultatima u Rimu.

“Definitivno sam zadovoljan najboljim rezultatima ovdje u Rimu, ovdje sam najviše konstantan. Igrao sam dosta finala, polufinala u ovih sedamnaest godina koliko dolazim. Volim da igram u Rimu, imam dosta navijača, odlična je energija. Dolazi uvijek u najbolje vrijeme kada treba da pojačam i da odigram najbolji svoj tenis pred Roland Garros. Zaista sam zadovoljan zbog ovog četvrtfinala“, rekao je Đoković.

Srpski teniser je u svlačionici gledao kako ga je Norrie pogodio lopticom i evo šta je rekao nekih sat i po po završetku meča.

“Gledao sam ponovljeni snimak kad me je pogodio. Periferno me je vidio, za mene je poen bio završen… Koristio je sve što smije, da uzme medicinski time-out, ali to nije fair play, tako se ne odnosi na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, ne razumijem ovo ponašanje, ali tako je kako je. On je unio vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu“, završio je Đoković.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.