Sport
Đokovićev otac: Dimitrov je nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici Otac Novaka Đokovića, Srđan, kritikovao je prvozaraženog bugarskog tenisera Grigora Dimitrova za kojeg je rekao da se nije zarazio na Adria Touru nego da je bolestan došao među tenisere.
#

Otac najbolje rangiranog tenisera svijeta kaže da se Dimitrov trebao testirati u Zadru, a ne u Monaku te da je nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i njegovoj porodici.

"Kako je došlo do zaraze? Vjerovatno jer je Dimitrov došao bolestan, ko zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, šta da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao porodici", rekao je Srđan za RTL i nastavio:

"Nikome nije dobro, pa ni mom sinu. Moramo izaći jači iz ovoga i shvatiti da će sve proći, a na neki način se moramo i zaštiti. Uradit ćemo sve da u budućnosti, kada bude neko normalno vrijeme, opet dođemo u Zadar", istakao je stariji Đoković.

Pored Đokovića i Dimitrova, Borna Ćorić i Viktor Troicki su igrači s Adria Toura koji su zaraženi koronavirusom, a niko od pomenutih nema veće zdravstvene probleme.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.