12.7 C
Sarajevo
28.03.2024

VIDEO Mladić iz Srbije mučki ubijen na ulici u SAD-u dok je šetao psa. Htjeli su ga opljačkati

Mladić srpskog porijekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen preksinoć dok je šetao psa u SAD-u i to nekoliko stotina metara od svog doma u Breweryju, gradiću nadomak Philadelphije.

Naime, njega su nasred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica muškaraca koja su ga prethodno pokušala opljačkati. Na snimci koje su zabilježile nadzorne kamere može se vidjeti kako Lončaru prilaze spomenuti muškarci. Jedan mu prilazi s leđa dok mu drugi prilazi licem u lice s pištoljem u ruci. 

Činilo se kako muškarci samo prijete Lončaru s ciljem oduzimanja novca, no nekoliko sekundi kasnije razbojnik je ispalio hitac u prsa nesretnog mladića. 

- OGLAS -

Lončar u tom trenutku počinje obilato krvariti te se na snimci vidi kako u lošem i drhtavom stanju pokušava iz džepa izvaditi mobitel vjerojatno pokušavajući potražiti pomoć. No, ubrzo je nepomično pao na tlo dok je pas ostao pokraj tijela. Tamošnja policija ubrzo je pronašla mladića u lokvi krvi i u besvjesnom stanju.

Prevezen je u obližnju bolnicu, no nažalost prostrjelna rana bila je kobna. Uličari koji su počinili ovo okrutno ubojstvo nestali su s mjesta zločina, a policija još uvijek traga za njima. 

Inače, Milan Lončar porijeklom je iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Philadelphiji. Tamo je i diplomiralo na sveučilištu Temple u prosincu prošle godine. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA