Sport
Ispisane nove stranice historije bh. sporta: Izvrsni Tomo Brkić osvojio prvu ATP titulu Fenomenalni Tomislav Brkić u Buenos Airesu osvojio je prvu ATP titulu u karijeri. Bh. teniser je u paru sa Nikolom Ćaćić slavio protiv kombinacije Behar/ Escobar rezultatom 6:3 i 7:5.
# SCS

Fenomenalni Tomislav Brkić u Buenos Airesu osvojio je prvu ATP titulu u karijeri. Bh. teniser je u paru sa Nikolom Ćaćić slavio protiv kombinacije Behar/ Escobar rezultatom 6:3 i 7:5.

Ljubušak se prije dvije godine intenzivno posvetio dublu i tu se pronašao napravivši najbolju odluku u karijeri. Krenuli su se redati uspjesi, Challenger titule, a na red je došla i ona najveća, ATP titula.

Fantastična sedmica za Tomu i Nikolu krunisana je titulom kojom Brkić ispisuje nove stranice bosanskohercegovačkog tenisa i sporta uopće.

Brkić i Ćaćić su od početka bili bolji dubl te su u 2 seta uspjeli doći do velike pobjede. Ovom titulom Tomo dolazi na korak od najboljih 70, a naredne sedmice ćemo gledati isti tandem, ali na turniru u Santiagu (ATP 250).

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.