Sport
Milinović: Dogovor sa Đokovićem je da on dođe u BiH kada se steknu željeni uslovi Predsjednik Teniskog saveza RS Draško Milinović oglasio se nakon što je otkazan Adria Tour u Banjoj Luci jer su brojni akteri prvog i drugog u nizu turnira zaraženi korona virusom.
# SCS

Predsjednik Teniskog saveza RS Draško Milinović oglasio se nakon što je otkazan Adria Tour u Banjoj Luci jer su brojni akteri prvog i drugog u nizu turnira zaraženi korona virusom.

Nakon nekolicine profesionalnih svjetskih igrača zaraza korona virusom potvrđena je i kod Novaka Đokovića, nakon čega su dueli u Banjoj Luci i Sarajevu otkazani.

“U posljednjih mjesec dana u konstantnom kontaktu smo sa porodicom Đoković i organizatorima Adria Toura, a od od otkazivanja finala u Zadru ti kontakti su dodatno intenzivirani. Prije svega moram da poželim Novaku i Jeleni kao i svim ostalim teniserima koji su bili pozitivni što brži oporavak jer je u ovom momentu zdravlje na prvom mjestu”, istakao je Milinović i nastavio:

“Što se tiče turnira Adria Toura u Banjaluci sada i zvanično možemo reći da turnir neće biti održan u planiranom terminu, 3. i 4. jula. Dogovor sa Novakom, njegovom fondacijom i čelnim ljudima Adria Toura je da on svakako dođe u Banjaluku, ali ćemo za to sačekati bolji trenutak, bolju epidemiološku situaciju i naravno trenutak u kojem će Novakove obaveze to dozvoliti. O svemu tome javnost će blagovremeno biti obaviještena.”

Milinović je pri kraju obraćanja dodao i da će se radovi na terenu Mladost nastaviti kako bi teren bio spreman za doček Đokovića, kada se steknu uvjeti za to.

(SCS)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.