10 C
Sarajevo
23.04.2024

Nikčević: Srbija želi da CG bude nova RS! Popovi i vladike upravljaju u CG, Dritan marioneta!

Dritan Abazović portparol velikosrpskog nacionalizma! Vlada Crne Gore donosi poteze kao da ih lično savjetuje Putin! U crnogorskoj vladi se prvi put događa da nemate crnogorce! Imate velikosrpsku vladu koja krši ljudska prava! Vlada sprovodi pravnu hajdučinu! Ne smeta im što popovi i vladike pišu određene zakone!

Krivokapić rekao da ima materijalne dokaze da vjera pomjera planine! DPS partija koja je dugo vladala na političkoj sceni, to je stranka koja nikada nije sama pravila vladu! DPS predugo vladao! Građani se zasitili te stranke! Dritan Abazović Albanac, ali politički Srbin! Vlada Krivokapića negira Crnu Goru i Crnogorce! Evropska komisija u svom izvještaju zanemarila brutalno miješanje Srbije u unutrašnje stvari Crne Gore! Sarajevo prvo uočilo da je Abazović samo lutka na koncu!

Dritanova stranka podržala glasanje kada je na mjesto predsjednika odbora za bezbjednost izabran čovjek koji je uhapšen radi pokušaja državnog udara! Na čelu vlade u sektoru za ljudska prava je čovjek koji veliča Radovana Karadžića i Ratka Mladića! Uskoro treba da se pokrene postupak u kojem će se utvrditi ko je nudio 21 milion eura Dritanu Abazoviću da ne uđe u Vladu sa Abazovićem! Dritan glasao da se crkve i manastiri koji su gradili Crnogorci daju Srbima! Ako četiri zastupnika URA budu glasala da rezolucija o genocidu u Srebrenici prođe, onda ćemo imati jasnu sliku ko je na čijoj strain! Dritan ima priliku da izabere stranu! Abazović ima određenu ulogu u crnogorskom društvu i ona da će biti trajno negativna! Popis stanovništva je važan, jer će Srbija učiniti da poveća broj Srba! Oni žele da Crna Gora postane srpska država!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA