Sport
Nadalov amidža čestitao Đokoviću: "Brojevi ne lažu, Đoković bez dileme najbolji ikada" "Novak Đoković je veliki šampion i biće veoma teško dostići ga, ne samo za mog bratića, nego za bilo koga drugog", rekao je Toni
#

Novak Đoković je u nedjelju došao do 24. Grand slama u karijeri nakon osvajanja US Opena čime čemu se dodatno učvrstio na vječnoj listi najboljih igrača svih vremena.

Čestitke srbijanskom teniseru stižu sa svih strana pa čak i iz tabora ljutog rivala Rafaela Nadala.

Naime, njegov amidža Toni lično je čestitao Novaku uz konstataciju kako brojke ne lažu i da govore kako je upravo on najveći svih vremena.

"Novak Đoković je veliki šampion i biće veoma teško dostići ga, ne samo za mog bratića, nego za bilo koga drugog", rekao je Toni i dodao:

"Veoma je teško odrediti ko je najbolji u historiji, ali morate se odlučiti za Đokovića jer titule govore u njegovu korist. Iako lično mislim da je Roger Federer povremeno uspjevao da igra tenis na višem nivou od Novaka, realnost je da u svijetu sporta brojevi ne lažu, a oni govore da je Đoković bez dileme najbolji ikada", poručuje Španac.

Novak je na čarobnoj brojci od 24 Grand slamova, Rafael Nadal ima dva manje, a Roger Federer 20 naslova najvećih teniskih turnira.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.